canadagoosedanmark

Ingen finansiering til Coldstream-banen Coldstream’s Kidston Road sti er blevet trumpet for midler fra Lumby’s nye spray park,canadagoosedanmark Kin Beach vaskerum opgraderinger og en Spallumcheen legeplads.Distriktet lærte for nylig, at det ikke gjorde skåret til et provinsielt tilskud til fase to af dets multi-brugsprojekt. I mellemtiden har flere andre lokale projekter fået tilskud.

 

 

 

“Næste canada goose danmark gang vi bør påpege, at meget af brugen på den vej er Kalamalka Lake Provincial Park brugere, så det ses som et partnerskab,” sagde Jim Garlick.Kidston Road multi-brugsbanen anslås at koste $ 299.302, og det blev håbet, at tilskuddet ville blive opnået for at dække op til 80 procent af omkostningerne, før projektet begynder i marts 2013.

Distriktsfinansiering til Kidston stien vil blive gennemgået i løbet af 2013 budgetoverslag, http://canadagoosedanmark.nu/ i afventning af tilskud i mellemtiden.Coldstream vandrer lejen for en non-profit organisation.Bibliotekets venner leaser i øjeblikket en del af den gamle brandhusbygning på Kalamalka Road til opbevaring af bøger og bogsalg.