xn--canadagoosekbenhavn-67b

Staten udstedte boretilladelse til webstedet nær Coupon, nær grænsen til Blair og Cambria amter, udløber i dag.”Chevron har på nuværende tidspunkt ingen planer om at forfølge en ny tilladelse eller forny den tilladelse, der eksisterer”, xn--canadagoosekbenhavn-67b sagde Mikal Zimmerman, en Chevron-politik, repræsentant for regeringen og canada goose jakke offentlige anliggender. “Og der er ingen planer forventet gennem årets udgang til aktivitet på vores vegne i Logan Township.”

 

 

Områder beboere bad canada goose danmark ledere til at overveje handlinger, der vil sætte nogle kontroller på canada goose expedition parka en industri, der forårsager miljømæssige bekymringer og kritik.Altoona bopæl Corrine Green sagde, at hendes forskning har fundet flere kommuner og stater med bekymringer forbundet med Marcellus Shale boringssteder. Logan Township borested er nord for vandkvarteret, der leverer vand til Altoona og omkringliggende områder.

“Det er over 100.000 mennesker,” sagde hun.Wayne Nelms fortalte vejledere, at han var glad for at høre om Chevrons mangel på planer for dette år. http://xn--canadagoosekbenhavn-67b.nu/Der er stadig bekymringer for, hvornår de vil begynde at aktivere dette godt sted,” sagde han.Handlingen står over for en domstolsudfordring, men det “vil tage et stykke tid”, siger Stants.